oppgradere hotellrommet gratis

Slik oppgraderer du hotellrommet ditt gratis

Mange sier ingenting er gratis her i livet, noe som oftest stemmer, men ikke alltid. Vi har skrevet noen ord om hvordan du kan få oppgradere hotellrommet gratis.

Gjør undersøkelser:

Gjør deg kjent med hotellets mest hektiske tider og ikke, samt hvilke rom den har og forskjellene deres. På den måten vil du kanskje komme til et nesten tomt hotell og kunne be om et bedre rom, hvis du ikke er fornøyd med rommet du har. Så ved å bestille i disse tidene, vil du ikke bare få billigere hotellrom, men sjansen for å oppgradere hotellrommet gratis øker også.

Se presentabel ut:

Dette høres kanskje rart ut, men mange har rapportert om at sjansen for å få oppgradert et rom er større hvis man kommer i dress og en koffert. Hotellene vil oppfatte deg som en forretningsreisende og vil gjerne få deg til å bli en lojal kunde. Dermed vil de tilby deg noe de ikke vil tilby andre. Nemlig å oppgradere hotellrommet gratis.

Vær hyggelig:

Det å være hyggelig mot resepsjonisten kan fungere også, enten man ser presentabel ut eller ikke.

Bruk lojalitetsprogrammet for å oppgradere:

Hvis du er med i et lojalitetsprogrammet, kan det ofte kommer kampanjer hvor du får en oppgradering inkludert. Det kan være mye å hente i slike programmer hvis man reiser en del. Og det er ikke dumt å få oppgradere hotellrommet helt gratis.

Meld ifra om feil på rommet ditt:

Oppdager du noe ved rommet ditt du ikke er fornøyd med, så ikke nøl med å klage på dette. Og har du fulgt vårt første råd om å booke når det er mest ledig på hotellet, så har de ikke noe særlige gode unnskyldninger til å ikke gi deg et bedre rom som plaster på såret.

Spør om å få et bedre rom:

Noen ganger så holder det faktisk med å bare spørre pent om det er mulig å få en liten oppgradering «free of charge», altså gratis. Det er mulig at hotellet gir deg dette i håp om at du kanskje anbefaler dem for andre eller bruker dem igjen.

 

Har du lest vår forrige guide?

5 ting du ikke bør gjøre i Japan

 

Hotellrom

HotellStjernerRabattTidligere pris og rabattVelg datoer
citizenM Paris Gare de Lyon★★★★-11%13 381 11 902 Se Hotell
Okko Hotels Paris Porte De Versailles★★★★-24%1 479 1 116 Se Hotell
Novotel Paris Les Halles★★★★-17%2 694 2 232 Se Hotell
Rull til toppen