Om oss

Vi i Selvfiks Store ønsker å tilby våre kunder de varene de begjærer til de prisene de ønsker.

Siden du skal slippe å tenke på noe ekstrakostnader, så er alle varer inkludert frakt. Si ifra hvis du synes prisen er for høy eller hvis varen du ser etter ikke finnes i vårt utvalg.

Selvfiks Store er en tjeneste som tilbys gjennom www.Selvfiks.net. Les mer om Selvfiks.net på: http://www.selvfiks.net/om-oss/

Selvfiks Store ble fra 01.01.18 overført til Gartit Creative AS.
Gartit Creative AS bygger bl.a. nettbutikker og drifter dem.

For mer informasjon om Gartit Creative, trykk her.

Betalings løsninger:

PayPal Acceptance Mark

 

Du kan handle lett og trygt hos Selvfiks Store. Dette kan du fordi vi bruker en av verdens tryggeste og mest populære betalingsløsninger, nemlig Paypal. Her kan du betale med VISA, Mastercard, gavekort hos Paypal eller gjennom din Paypal konto. Les mer om Paypal på: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/paypal-popup

 

Hvorfor handle hos Selvfiks Store?

  • Stort utvalg!
  • Vi tilbyr fri frakt på alle varer!
  • 14 dagers returrett!
  • Lave og konkurransedyktige priser!

 

Jeg finner ikke produktet jeg leter etter, kan jeg be Selvfiks Store skaffe det?

Ja det kan du. Vi vil streve å få tak i de produkter du måtte ønske og til lavest mulig pris. Du kan også be om ønsket pris, så har vi et utgangspunkt vi kan forhandle med leverandøren.

Hvordan går jeg frem for be Selvfiks Store skaffe et produkt for meg?

Du tar kontakt med Selvfiks Store gjennom kontaktsiden vår: http://www.selvfiks.net/nettbutikk/kontakt-oss

 

Hvorfor har Selvfiks Store lave priser og fri frakt på alle varer?


Selvfiks Store har lave priser og fri frakt på alle varer fordi vi har forhandlet dette frem med våre utenlandske leverandører og en av våre hovedkrav er at frakt skal være inkludert. Vi klarer å holde prisene lave også fordi vi ikke har noe fysisk varelager å ta hånd om. Det er det leverandørene som tar seg av. Siden leverandørene har tilhold i utlandet, så har de andre utgifter enn de vi har her i Norge.

 

Hvorfor selger ikke leverandørene direkte til kundene?


Leverandørene har nok med å håndtere bestillinger fra nettbutikkene som selger varene deres og det er mer lønnsomt for dem på den måten. Hadde begynt å selge direkte til kundene, så hadde de mistet Selvfiks Store som storkunde. Det å begynne å følge opp hver kunde Selvfiks Store har er kostbart og tidkrevende, for å ikke nevne at det vil også oppstå språkproblemer. Leverandørene må også markedsføre seg selv i det spesifikke markedet de ønsker, som igjen krever tid, penger og språk. Dette slipper de når Selvfiks Store selger varene for dem. Og når Selvfiks Store er storkunde, så kan man forhandle prisene ytterligere ned. Det er med andre ord en vinn-vinn situasjon for både deg som kunde og leverandøren.

Skulle leverandørene solgt varene selv, måtte de tatt igjen utgiftene de har hatt med tidsbruk, markedføring og språkopplæring. Denne regningen hadde da gått videre til deg som kunde. Noe som betyr at varene kunne ha blitt dyrere enn det Selvfiks Store selger dem for.

 

Hvordan tjener Selvfiks Store penger på dette?

I alle våre priser er det innbakt et lite administrasjonsgebyr. Dette er vår eneste fortjeneste som også går til vedlikehold og videreutvikling av nettbutikken, opprettholde kontakt med leverandørene, oppfølgning av våre kunder og kundeservice.

 

Hvorfor er leveringstiden så lang?


Siden leverandørene våre og varelagrene ligger i utlandet, så tar det mellom 20-30 virkedager før du mottar det du har bestilt. Dette skyldes at varene må først tollklareres i utlandet før de kan fraktes til Norge og det er avhengig av myndighetene i utlandet som avgjør når varene kan forlate landet.

Når de ankommer Norge, så må de igjen tollklareres av norske myndigheter, før de sendes videre til deg.