Hvordan rense tastaturet?

Trenger du en logo?

Vi som har en PC har opplevd at mye rart kan samle seg nedi tastaturet som vi ikke får ut igjen, ihvertfall ikke uten de riktige verktøyene. Ikke har vi heller ikke tenkt å ta fra hverandre tastaturet for å rense det, heldigvis finnes det enklere måter.

Har du til eksempel en post-it lapp ved siden av deg, kan denne brukes til å rense tastaturet før du kaster den. Et smart og enkelt triks, skal du gå grundigere til verks kan du alltids bruke en støvsuger. Du kan bruke den vanlige støvsugeren din eller du kan gå til innkjøp av en USB-støvsuger som  er liten praktisk og alltid lett tilgjengelig ved PC’en din.

Har du noen flere triks eller tips på dette? Bli en Selvfikser da vel. Registrere deg helt gratis og del med oss din kunnskap, eller så kan du dele dette med oss ved å sende inn ditt triks eller tips til post@selvfiks.net.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Lifehack.org
Skroll til toppen