Annonsering på Selvfiks

På Selvfiks har du mulighet til å annonsere til en billig penge uansett hvem du måtte være. Selvfiks har konkurransedyktige priser når det kommer til annonseplasser og er alltid åpen for å diskutere pris hvis behovet skulle melde seg.

Primært har Selvfiks blitt drevet på frivillig basis, men 01.01.18 ble Selvfiks en del av tjenestene til Gartit Creative AS og har dermed fortsatt salg av annonseplasser på nettsiden, men gjennom Gartit Creative AS.

www.Selvfiks.net ble dermed kommersielt.

Selvfiks har ca. 80 000 sidevisninger årlig (Innhentet data fra Google Analytics for perioden 31.10.13-31.10.14) hvor av majoriteten av besøkende kommer fra Norge og noen små andeler fra utlandet i hovedsak nordmenn som studerer i utlandet, bor i utlandet eller er på ferie.

 

Selvfiks har historisk vist at det stadig er i vekst og antall sidevisninger har vært økende helt siden Selvfiks ble lansert 24.12.12.

Ønsker du å nå ut til norske kunder for en billig penge er dette din gyldne mulighet. Vi har pr.d.d. fastpris basert på tidsrom og ikke antall visninger eller klikk. 

Annonsering som fremmer innhold som involverer pengespill, seksuelt innhold (også leketøy av den art), rasistisk innhold, politisk innhold eller innhold som er i strid med norsk lov, vil det ikke bli inngått noe avtale på.

PRISER (nofollow lenker):

Annonseplass 1 (Vises øverst på nettsiden og vises på alle sidene av nettsiden) Størrelse: (Bredde) 727 x 90 (Høyde): 

1 uke: 20 NOK
1 Måned: 50 NOK
3 Måneder: 90 NOK

 

Annonseplass 2 (Vises på høyre side av nettsiden og vises på alle artikler) Størrelse: (Bredde) 120 x 600 (Høyde) – (Bredde) 250 x 600 (Høyde) :

1 uke: 15 NOK
1 Måned: 30 NOK
3 Måneder: 50 NOK

 

Annonseplass 3 (Vises på midtre del av nettsiden og kun på forsiden) Størrelse: (Bredde) 468 x 60 (Høyde):

1 uke: 10 NOK
1 Måned: 20 NOK
3 Måneder: 40 NOK

 

Annonseplass 4 (Vises på midtre del av nettsiden, under Annonseplass 3 og kun på forsiden) Størrelse: (Bredde) 468 x 60 (Høyde):

1 uke: 5 NOK
1 Måned: 10 NOK
3 Måneder: 20 NOK

 

Annonseplass 5 (Vises på midtre del av nettsiden, under Annonseplass 4 og kun på forsiden) Størrelse: (Bredde) 468 x 60 (Høyde):

1 uke: 3 NOK
1 Måned: 8 NOK
3 Måneder: 15 NOK

 

Ønsker du å bruke andre mål, kan dette gjøres etter avtale.

Alle priser er eks. mva.

Ønsker du å kjøpe annonseplass eller inngå langvarige avtaler utover de som er nevnt, kan du ta kontakt på post@selvfiks.net med emne «Annonsør».

Våre retningslinjer for personvern og vilkår for bruk er også gjeldende for innhold i annonser.

Ønsker du do follow lenker på annonseplasser, er dette kun mulig gjennom annonsørinnhold og sponsor avtale.

 

 

 

ANNONSØRINNHOLD:

Selvfiks tillater innholdsmarkedsføring. Fordelen med innholdsmarkedsføring er at du får publisert skreddersydd innhold som når ut til din målgruppe med ditt budskap. Du er samtidig med på å bygge opp ditt produkt/merkevare. Dette er en gylden mulighet til også å få solgt produkter/tjenester til ønsket målgruppe og ikke minst få bedre SEO.

Annonsørinnhold får opptil to dofollow lenker til samme domene og, det har vært tidligere at man fikk dette permanent på nettsiden. Men dette har blitt endret 12.08.19 til en årlig avgift.

Har du annonsørinnholdet klart og du ønsker å markedsføre på Selvfiks kan du ta kontakt med oss på post@gartitcreative.no med emne «Annonsørinnhold», for en evt. avtale.

Vi tilbyr også å skrive annonsørinnhold etter avtale og hvis du er usikker på om din artikkel kan publiseres på Selvfiks, så ta kontakt med oss for en evt. avklaring.

Vi tar  2400 kr eks. mva for å skrive og publisere for et år fra 12.08.19, så 1800 kr eks. mva pr. år man ønsker at lenken skal være på nettsiden.

Skriver du selv, så koster det kun 1800 kr eks. mva for å få det publisert for et år fra 12.08.19. Det koster 1800 kr eks. mva pr. år for å ha lenken på nettsiden.

 

 

SPONSOR:

Hva ønsker vi fra en sponsor?

I hovedsak er det ønskelig med økonomisk sponsing. Det det koster å ha domene og serverplass, samt litt økonomi til å oppgradere pakker eller gjøre investeringer for å utvikle nettsiden ytterligere.

Selvfiks ønsker sponsoravtale for 1 år om gangen i hovedsak, men er åpne for kortere avtaler eller lengre.

Det er også mulig å sponse med produkter som kan gis bort i forbindelse med konkurranser. (Da med en tidsbegrensning knyttet til konkurransen)

En kombinasjon av produkter og økonomisk sponsing er også mulig.

Når det kommer til ren økonomisk sponsing tar Selvfiks 5000 kr eks. mva pr. år for sponsor status.

Hva får en sponsor?

1. Sponsor får da opp sin logo/link på Selvfiks under Annonseplass 2 (Vises på alle artikler), samt to ekslusive annoneplasser i alle artikler (Annonseplass mellom bilde og innhold. Annonseplass mellom innhold og kommentarfelt).

2. Sponsor får også sin logo/link i artikkelen «om oss».

3. Sponsor får innsikt i Selvfiks sin statestikk pr. mnd for å kunne danne et bedre grunnlag  om man ønsker å fortsette sponsoravtale etter endt avtale tid.

4. Sponsor får en artikkel som annonsørinnhold med dofollow lenke til en verdi av 2400 kr eks. mva.

Er det noe annet en sponsor ønsker utenom det Selvfiks har å tilby, så er vi villig til å komme til en evt. avtale.

Hvis du kunne tenkt deg å bli vår sponsor kan du ta kontakt på post@gartitcreative.no med emne «Sponsor».

 

Sponsor plassene er på følgende størrelser:

(Bredde) 250 x 250 (Høyde)
(Bredde) 468 x 60 (Høyde)
(Bredde) 120 x 600 (Høyde) eller (Bredde) 250 x 600 (Høyde)

 

Skroll til toppen