Om oss

Selvfiks.net er kanskje en av Norges største DIY (Do-it-Yourself) nettsider. Vi ønsker å gjøre din hverdag lettere ved å gi deg enkle, men gode løsninger. Vårt motto er: «Hvis du kan fikse det selv, så hvorfor betale andre for å gjøre det». Vi kaller det å «Selvfikse». Vi i Selvfiks.net har skjønt at ikke alle har en rørleger, elektriker, mekaniker, eller annen fagutdannet venn som kan hjelpe oss med ting og kanskje ikke økonomien strekker til hellerr. Da må man gjøre ting selv, noe vi i Selvfiks.net liker å gjøre.

Selvfiks.net er ment for folk som liker å fikse selv, ønsker å spare penger og er i hovedsak en nettside for alle i alle aldersgrupper.

Selvfiks.net vil alikevel påpeke at enkelte ting som man gjerne skulle ha fikset selv kan være lovstridig etter norsk lov og derfor anbefaler selvfiks.net at folk avstår fra slike oppgaver. Eksempel på det er enkelte elektriker jobber. Les mer om «vilkår for bruk» for mer informasjon.

Selvfiks.net ble 01.01.18 overført til Gartit Creative AS.

Gartit Creative bygger bl.a. nettsider som Selvfiks og driver i dag nettsiden.

For mer informasjon om Gartit Creative, trykk her.

Sponsor:

Selvfiks.net har i dag ingen sponsoravtale. Den siste avtale som var med Selvfiks.net gikk ut 12.12.18.

Ønsker du å bli sponsor eller annonsere, finner du mer informasjon her: https://selvfiks.net/annonsering/

Du kan også bidra!

Selvfiks.net inviterer alle, også fagfolk, til å dele sin kunnskap til ting man kan gjøre selv.

Hvis man ønsker å dele denne kunnskapen kan man rett og slett bare registrere seg på nettsiden vår. Ikke lenge etter kan du også publisere artikler på Selvfiks.net etter at vi har kvalitetsjekket din artikkel.

Det er også mulighet for å be om at artikler produseres av Selvfiks sin administrasjon. Vi kan også legge ut artikler for deg, hvis det ikke er ønskelig å registrere seg og evt. holde seg anonym.

Denne muligheten gjelder alle som har noen tips eller triks som de ønsker å dele med andre.

Alt dette gjør du enkelt ved å sende en e-post til oss på Post@selvfiks.net, eller benytte kontaktskjemaet på Selvfiks.net.

Vi har gjort det enkelt å registrere seg hos oss. 

For mer informasjon om dette kan du lese vår personvern erklæring.
For  registrering: https://selvfiks.net/registrer/

Skroll til toppen