Hvordan unngå såpeflekker på vasken?

Trenger du en logo?

For oss som er litt gammeldagse eller er glad i bad produkter av forskjellige og eksotiske sorter har vi fortsatt et såpestykke ved vasken som vi bruker istedenfor flytende såpe i dispenser. Men såpen legger igjen såpeflekker som ikke er så fine. Så hvordan blir vi kvitt de?

Jo svare på det er veldig enkelt:

Du tar rett og slett en brus kork eller øl kork  og setter såpen oppe på den. Dermed får du avstand mellom såpen og overflaten. Det selges selvfølgelig innretninger til dette, men vi liker å gjøre ting selv på selvfiks. Man kan ogås bruke et lite te fat eller noe liknende.

Har du enda flere tips eller bedre triks kan du bli selvfikser og legge det ut selv ved å trykke på selvfikser-knappen eller så kan du sende det inn til oss på post@selvfiks.net så legge vi det ut for deg.

Ellers kan du alltids fyre løs på kommentar feltet.

 

Skroll til toppen