Lagre handleposen effektivt ved bretting

Trenger du en logo?

Hver dag drasser vi med oss handleposen inn i huset, noen velger å kaste dem, mens andre er litt mer miljøvennlige og bruker dem som søppelposer i ettertiden. For å kunne bruke dem i ettertiden må man lagre dem et sted, og det kan vise seg å bli mye poser som selvfølgelig tar mye plass. For å unngå et søppelposeskred viser vi deg hvordan du bretter posene effektiv for plassbesparing.

Det eneste du trenger å gjøre er å følge bilde guiden under trinn for trinn og du vil være i mål i løpet av kort tid. Trykk på bildene for å få et større bilde. Du kan også navigere deg fra bilde til bilde ved å bruke pilene som dukker opp når du legger musen til en av sidene i det forstørrede bildet.

Slik gjør du det:

Steg 1. Begynn å brette posen fra den lange siden.

Steg 2. Brett posen helt til du får en lang rektangel formet pose.

Steg 3. Brett nå den ene siden til en trekant form slik som vist på bildet. Begynn å brette på motsatt side av hvor åpningen til posen ligger. Dette for å kunne presse ut eventuelt luft som blir igjen i posen

Steg 4. Gjenta trekant brettingen hele veien. Brett først til høyre, så bretter du til venstre.

Steg 5. Husk å brette godt og få ut all luften i posen.

Steg 6. Når du nesten har brettet hele posen, lager du en trekant på motsatt side.

Steg 7. Trekanten som du nettopp lagde på motsatt side skal inn et hulerom som har oppstått når du brettet sammen posen.

Steg 8. Brett trekanten inn i hulerommet og press den godt inn slik at den ikke løsner.

Steg 9. Slik skal resultatet se ut når du er ferdig. Gjenta denne prosessen med de andre posene og du har spart plass på kjøkkenet.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks
Skroll til toppen