Ned i vekt til sommeren?

Trenger du en logo?

Ønsker du å gå ned de ekstra kiloene som har satt seg på i løpet av vinteren?. Å gå ned i vekt handler om å brenne flere kalorier enn du spiser. Dette høres kanskje enkelt, men hvis det faktisk hadde vært så enkelt ville ingen av oss hatt vekt problemer. Ofte bruker vi drastiske tiltak for å se resultater, piller, dietter, og shakes for å se endringer i løpet av kort tid. Hva skjer når du slutter å bruker pillene eller går av dietten? Som oftest så legger vekten seg på igjen.

Det finnes ingen hemmelig oppskrift på å gå ned i vekt i løpet av natten.

Det som må til er å endre hele kostholdet og lage små endringer som varer.

Her er noen få steg som har hjulpet meg ned i vekt:

1. Kutt ut karbohydrater. I løpet av dagen tenker vi ikke over hvor mye inntak av karbohydrater vi har. karbohydrater fører til at kroppen vil produsere mer insulin, i steden for å brenne karbohydrater som er lagret i kroppen som fett, så vil kroppen heller brenne karbohydratene du nettopp har spist. Når du kutter ut karbohydrater, produserer kroppen mindre insulin, slik at du brenne lagret fett til energi.

2. Spis mer grønnsaker og salad. Istedenfor å spise middag med spagetti og kjøttboller prøv heller å lage litt salad med grønnsaker. Dette vil mette magen like mye som en porsjon med spagettig.

3. Tren aerobic/cardio. Det er viktig å trene for å gå ned i vekt. Lag deg en plan, der du starter med minst 30 min trening, 3-4 ganger i uken. Øk tiden etterhvert som økten blir enklere.

4. Mål. Det viktigste ved å gå ned i vekt er å ha et troverdig mål. Ikke aim for å gå ned feks 30 kilo på engang. Men heller sats 5 kg i løpet av 1-2 måneds tid.

5. Gi deg selv en frotse dag i uken. Det er enkelt å bli fristet av små kaker og sjokolader. Denne dagen vil gjøre det enklere å holde ut,slik at du se frem til dagen du kan spise hva som helst.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Sara
Skroll til toppen