Hvordan få nytt liv i størknet neglelakk?

Trenger du en logo?

Neglelakk på flaske er noe de fleste damer har og som de ofte bruker. Og alle har en favoritt farge som de bruker oftere enn andre, men så har du kanskje oppdaget at din favoritt farge plutselig har størknet. Og du får dessverre ikke ut de siste edle dråpene du trengte så sårt. Vel ikke bekymre deg. Vi viser deg hvordan du får nytt liv i den.

Dette trenger du:

1 stk flaske neglelakkfjerner

Slik gjør du det med neglelakk:

Steg 1. Ta frem neglelakken som har størknet og drypp noen dråper av neglelakkfjerneren inn i flasken.

Steg 2. Skru godt igjen lokket på neglelakk flasken og rist godt.

Steg 3. Nå skal neglelakken ha blitt flytende igjen og dagen er reddet.

OBS! Pass på at du ikke putter for mye neglelakkfjerner i flasken, da risikerer du å få en altfor tynn neglelakk som ikke duger til noe. Enkelte neglelakkfjernere kan inneholde aceton som kan være skadelig for lakken, du bør derfor bruke neglelakk tynner hvis du har lyst til at neglelakken skal vare lengre i flasken.

Et annet tips er å putte den i kjøleskapet.

Har du noen egne tips eller triks?
Del dem med oss da vel.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks
Skroll til toppen