Hvordan få Windows 8 til å se ut som Windows 7

Trenger du en logo?

Har du kjøpt deg en ny PC, er det stor sannsynlighet for at du nå også har Windows 8 som operativsystem. Windows 8 er ikke som tidligere windows systemer. Microsoft har statset på å ha et operativsystem til alle sine platformer, fra PC til mobil. Da har start knappen blitt fjernet. For oss tradisjonsrike brukere av PC, så ønsker vi gjerne å ha den gode gamle startknappen. Og vi vet hvordan du får den tilbake.

For at du skal få den gode gamle startknappen trenger du kun å følge stegene under.

Dette trenger du:

1 stk PC ,  internett tilkobling, 8,8 MB ledig HD-minne, en av følgende operativsystem; Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 , Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012.

Classic Shell støtter både 32-bit og 64-bit.

Slik gjør du det:

Steg 1. Åpne din nettleser og skriv inn http://www.classicshell.net/ eller trykk på lenken.

Steg 2. Last ned siste versjon av Classic Shell. Sørg for at du har nok plass på din datamaskin.

Steg 3. Når du har lastet ned Classic Shell, åpner du filen og installerer den. Følg installerings veiviseren. Classic Shell finnes ikke på norsk, men kan installeres på bl.a. svensk og engelsk. For andre språk kan man besøke: http://www.classicshell.net/translations/

Steg 4. Nå som du har installert ferdig Classic Shell, kan du bare sette i gang å nyte din ny oppussede PC.

 

Foto: http://www.e-peractif.com

Classic Shell gir også internett explorer det klassiske utseende. Du kan også velge om du ønsker å ha den gode gamle Windows XP start-knappen i din Windows 8 PC.

 

 

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra http://www.e-peractif.com
Skroll til toppen