Hvordan fylle på spylervæske

Trenger du en logo?

Av og til går du tom for spylervæske og da er det på tide å fylle på. Kanskje har du alltid latt verkstedet eller andre gjøre det for deg. Og denne gangen trenger du å gjøre det selv nå som symbolet for spylevæske har dukket opp på dashbordet ditt. Det er ikke vanskelig og vi viser deg hvordan du fyller på spylervæske. 

Noe som er greit å tenke på når du skal gå til innkjøp av spylervæske er at den også skal tåle kulde. Det er derfor anbefalt at man kjøper spylervæske inneholdende ca. 35 % sprit. Det står på flasken hvor mye sprit spylervæsken inneholder

Husk også at under vinteren når det er kaldt, kan du få frostroser på frontruten når du spyler med spylervæske. Dette skjer når frontruta ikke er varm nok og skilles også fordi spriten fordamper mye raskere enn vannet i spylervæsken.

Dette trenger du:

En flaske med 5 liter spylervæske

Slik gjør du det:

Steg 1. 

Først trenger du å åpne panseret. Så se etter spylervæske symbolet som består av et bilde av noe som ligner på en frontrute og noen prikker som ser ut som de former et anker.

 

 

 

 

Steg 2. 

Åpne beholderen med spylevæske-symbolet og hell i spylervæske til det blir fullt. Lukk igjen beholderen og panseret. Nå skal spylervæskesymbolet på dashbordet være borte og du kan begynne å spyle igjen.

 

 

 

Så enkelt var det. Et lite tips er at du alltid har en flaske med spylervæske ekstra i bilen. Ingenting er så kjedelig som å gå tom for spylervæske i en våt vinterdag langs en trafikkert vei. Lykke til med fremtidige påfyllinger. 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks
Skroll til toppen