4 aprilsnarr spøker med mat

Trenger du en logo?

Hvert år prøver familie, kollegaer og venner å lure hverandre 1. april, noen blir lurt andre ikke. Noe er mer kreative enn andre og de siste årene har også aktører som google og andre nettsider hevet seg på og prøvd å lure sine lesere.

Selvfiks var ikke noe unntak og ifjor fikk vi mange lesere til å bli lurt av googles aromasøk og det falt i god jord. I år vil vi heller la dere lesere få stå for spøken. Vi gir dere 4 aprilsnarr spøker dere kan teste ut.

Den falske Oreokremen:

Har du en venn som er litt for glad i sukker og ikke kan holde fingrene unna godteskålen? Vel nå har du muligheten til å endre det.

Du trenger en pakke med Oreokjeks eller annen kjeks med kremfyll. Skrap bort kremfyllet og erstat det med tannkrem. Så er det bare å vente å se reaksjonen.

Den falske Colaen:

I april pleier dagene å ha blitt litt varme og det er alltids deilig å kjøle seg med en brus og ingenting slår en kald cola en varm vår dag. For å gjennomføre denne spøken trenger du en tom flaske cola, en flaske med sprite eller annen transparent kullsyreholdig drikke og sojasaus.

Hell det transparente innholdet over i den tomme colaflasken og tilsett sojasaus helt til innholdet i colaflasken ser ut som cola. Nå er det bare å vente på at ditt offer biter på agnet.

Den eksploderende ketchupflasken:

Med denne spøken må du nok regne med litt søl, men det er bare å tørke bort etter at du er ferdig med å tørke gledestårene. Tilsett  en skikkelig dose bakepulver i ketchupflasken, riste godt og send flasken til den lettlurte. Ikke lenge etter vil topplokket sprute ketchup ut av flasken pga trykket som har dannet seg i flasken.

Den falske desserten:

Har du noen som kommer til middag 1. april, så kan dette være en spøk du kan gjennomføre. Etter en middag foreventer folk dessert og her skal du heller ikke skuffe. Men det dine lettlurte gjester ikke vet er at desserten egentlig fortsatt middagen. Putt potetmos (iskremen) i et isglass og hell over litt brunsaus (sjokoladesausen) og server den selvfølgelig kald. For å sette prikken over igjen kan du gjerne strø litt ekte iskrem strøssel.

Klarer du å lure noen må du gjerne dele din historie med oss. Fyr løs i kommentarfeltet eller på vår facebookside. Lykke til!

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra https://www.flickr.com/photos/fishies_go_pook/
Skroll til toppen