En enklere måte å lage pannekaker på

Trenger du en logo?

Er du lei av all oppvasken du får etter å ha laget pannekaker? Er du lei av at det tar tid å lage pannekaker? Ønsker du en enklere måte å lage pannekaker på? Enklere blir det ikke å lage pannekaker med denne fremgangsmåten.

Slik lager jeg pannekaker på en enkel måte og med minimal rengjøring:

Steg 1. Når jeg lager pannekaker sørger jeg for å ha en halvfull kartong med melk.

Steg 2. Så tar jeg en trakt og fyller opp kartongen med mel, sukker, egg og evt. andre ting jeg skal ha for at pannekakene skal smake godt. (Bruker ofte denne oppskriften på Pannekaker (Ekstern lenke))

Steg 3. Så rister jeg kartongen slik at alt blander seg. Det er veldig enkelt å porsjonere ut når man tømmer fra en kartong.

Hvis jeg ikke bruker alt så bare setter jeg resten inn i kjøleskapet igjen, ferdig embalert.

Og jeg slipper å vaske opp boller og redskaper, enklere blir det ikke.

Har du prøvd Selvfiks sin oppskrift?

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra https://www.flickr.com/photos/danzen/
Skroll til toppen