Hvordan finne de billigste kontaktlinsene

Trenger du en logo?

Det er for mange et evig jag etter å finne den beste nettbutikken å handle kontaktlinser hos. Vi gir deg tips til hvordan du finner de billigste linsene på nett. 

Kontaktlinser har vært et gunstig hjelpemiddel for nordmenn med dårlig syn i mange tiår. Flere og flere velger å kutte ut brillene for å slippe den ulempen det er å gå rundt med briller til en hver tid for å kunne se klart og tydelig – og nettet er stedet hvor de aller fleste sverger til når de skal kjøpe linser.

Men det finnes noen utfordringer når man skal kjøpe kontaktlinser på nett. (Ekstern nettside)

For det første er det store prisforskjeller i de norske nettbutikkene, noe som gjør at en forbruker kan bruke godt over en time på å finne et godt tilbud på nettopp de linsene han eller hun bruker. Et annet problem er at frakttiden, altså den tiden det tar fra kjøpet er unnagjort til man har varen levert på døren/i postkassen, varierer såpass mye at man også her ser store forskjeller.

Vi har riktignok noen tips til deg som ønsker å kjøpe billige linser på nett.

1. Velg de største nettbutikkene.

Volum gir bedre pris. Sånn er det i de fleste bransjer – også i kontaktlinsebransjen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kjøpt linser på nett, men etter å ha skummet igjennom prisene hos alle nettbutikkene i Norge har jeg alltid endt opp hos de jeg har hørt om tidligere.

Med andre ord er det slik at stordriftsfordelene er ganske markante i denne bransjen, og de kan med andre ord tilby en lavere pris.

2. Sjekk pris på frakt.

Når man skal kjøpe ting på nettet er det ikke bare selve varen som koster penger, men også det å frakte varen fra A til B. Kjøper man fra utlandet, så er det en del ekstrakostnader som inkluderer både moms og toll, noe som gjør at det i hvert fall for meg er helt uaktuelt å kjøpe utenlands. Har selv prøvd dette, men så at regnestykket og leveringstiden var helt elendig.

3. Prisgaranti?

Noen nettbutikker opererer per dags dato med prisgaranti. Dette vil si at de faktisk garanterer at de har de billigste linsene – og om de ikke har det, så betaler de gladelig mellomlegget. I praksis betyr det rett og slett at dersom du finner «dine» kontaktlinser hos en nettbutikk med prisgaranti, så kan du være helt sikker på at du ikke finner de billigste noe annet sted.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra nuchylee på www.freedigitalphotos.net
Skroll til toppen