Hvordan se gratis direktesendte fotball kamper?

Trenger du en logo?

Fotball er en interesse vi mange har og som vi gjerne liker å se på. Dessverre er det sånn at når man er student så har man ikke råd til all verdens med kanaler, eller all verden med tv eller TV lisenser.    

Dermed finnes det en liten reserveløsning som har funket for meg de siste dagene.

Til min glede fant jeg ut at Youtube nesten uten unntak sender de beste kampene fra de forskjellige ligaene «Live» , altså direkte sent!

For noen dager siden kunne jeg glede meg av å se hvordan Real Madrid tapte 4 – 1 mot et middelmodig lag samtidig så jeg hvordan Alexis Sanchez endelig gjorde seg verd sin pris hos Arsenal.

Dette trenger du:

1 stk datamaskin med internett tilkobling.

Slik gjør du det:

Foto: Youtube

Steg 1. Åpne nettleseren din og besøk www.youtube.no, så søker du på i søkefeltet fotball ved f. eks å taste   «CHAMPIONS LEAGUE» (hvis det er det som spilles) , «BARCELONA FC» (hvis du vet at de spiller den aktuelle dagen), eller  «REAL MADRID»  (hvis du vil se hvordan verdens dyreste lag ikke klarer å spille fotball sammen….PS humor).

 

Foto: Youtube

Steg 2. Det neste du gjør er at du navigerer til hvor det står «filter» og klikker på den. Etter det velger du der det står «Direkte» eller «Live».

 

Foto: Youtube

Steg 3. Hvis du har gjort det riktig, så vil søkeresulatene dine vise påskriften «DIREKTE NÅ», ofte er disse også i HD, altså 720P eller 1080P, så det er bare å koble datamaskinen til en storskjerm og nyte kampen. Forutsatt at du har raskt nok bredbånd selvfølgelig.

Har man flaks eller tilgang til treningskalender for aktuelle lag, så kan man se treninger i «Live HD». F. eks Bayer Munich treninger som etterpå også legges ut som vanlig video på youtube.

Steg 4. ENJOY!

Foto: Youtube

 

Foto: Youtube
Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Skjermdump fra Youtube
Skroll til toppen