Hvordan kjøle drikke raskest mulig?

Trenger du en logo?

Du er tørst, vann har du ikke lyst på og all annen drikke er varm, kommer kanskje gjestene snart også? Du orker heller ikke å gå i butikken, for da kan du tørste ihjel på veien dit. Du har kanskje ikke lenge igjen før du takker for deg. Vel, da er det bra at du leser eller har lest denne artikkelen engang før. For den forteller deg hvordan du raskest mulig kjøler ned din favoritt drikke.

Dette trenger du:

Tørkepapir eller håndkle og din yndlingsdrikke.

Slik gjør du det:

Steg 1. Fukt papiret eller håndkleet med vann.

Steg 2. Surr papiret eller håndkleet rundt flasken din med din favorittdrikke.

Steg 3. Sett den innsnurrede flasken i fryseren og la den stå der i ca. 15 min. Lenger trenger du ikke å vente for å få en iskald drikke.

Dette trikset fungerer også ute i felten en varm sommerdag. Da gjentar du bare steg 1 og 2, så lar du flasken ligge i solvarmen. Vannet som er i håndkleet eller papiret vil fordampe og i samme sleng trekke med seg varme ut av flasken slik at den blir kaldere.

Har du noen andre tips og triks? Bli skribent eller fyr løs i kommentarfeltet 😉

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra seaskylab fra www.freedigitalphotos.net
Skroll til toppen