Selvfiks Reise lanseres

Trenger du en logo?

Selvfiks har gleden av å presentere det nye familiemedlemmet av Selvfiks, nemlig Selvfiks Reise. Det begynte med en liten tanke om at man skal kunne gjøre alt selv, til nå at man skal kunne skaffe de billigste billettene og hotellene helt selv.

Hva er Selvfiks Reise?

Selvfiks Reise er en ny tjeneste levert av Gartit Creative som er en søkemotor oppmot billige flybilletter og hoteller. Selvfiks Reise sammenligner priser fra ulike flyselskaper og hoteller og presenterer disse frem for deg. Du velger selvfølgelig da det som passer deg best og til den prisen du ønsker for din neste ferie.

Hele poenget med Selvfiks Reise som like godt kunne het Selvfiks Ferie, er at det skal være enkelt, billig og raskt og er nettopp slagordene for Selvfiks Reise.

For Apple brukere eksisterer det også en applikasjonen.

Selvfiks Reise er ikke bare en søkemotor, men også en reiseguide og bringer deg nyheter om ulike ferie destinasjoner.

Finn ut mer ved å besøke Selvfiks Reise  og test ut søkemotoren, appen og reiseguden. 

 

Skroll til toppen