Hvordan jukse i kortspill

Trenger du en logo?

Skal man være ærlig så er det morsomst å spille kort (ekstern lenke) med andre hvis ingen jukser, og det er morsommere å vinne uten å jukse selv. Men noen ganger ønsker man bare å sette andre på plass…

Så hvordan kan man jukse uten å bli oppdaget?

1. Bruke speil

Det kan være irriterende å ikke vite kortene som motstanderne sitter med, eller hvilke kort som ligger gjemt på bordet. Bruker man speilene som henger på veggen (bak motstanderne), kan man late som man kikker sløvt ut i luften. Det man egentlig gjør er å se hvilke kort de andre sitter med, og dermed får man en fordel. Ved å bruke sin egen klokke kan man skimte verdien av kortet dersom man tilfeldigvis legger kortet litt langt ut på bordkanten. Her gjelder det å ikke vekke oppmerksomhet.

2. Bli en mester i å stokke kortene

Øver man mye og blir veldig fingernem, kan man stokke kortene slik man selv vil ha dem. Ved å trekke kort til deg selv fra bunnen av bunken, kan man ta akkurat de kortene man selv vil. Men det krever en trent hånd og noen virkelige korttriks.

3. Være selvsikker og overbevisende

Dersom man bruker psykologiske triks mot de andre spillerne, kan man få dem til å tro at du spilte et bestemt kort eller at det var din tur. Bare ha en god og overbevisende forklaring, og vips så har man lurt de andre til det som gagner deg selv. Dette trikset må ikke brukes bestandig, men heller i en kombinasjon med de andre triksene. Da kan man være sikker på at man går seirende ut av kortspillet.

Skroll til toppen