Hvordan pakke riktig til Monaco turen

Trenger du en logo?

Monaco er ikke helt som andre reisemål, vi vet at fiffen søker til Monaco for opphold og ferie. Det kan være lurt å ikke skille seg helt ut så her følger en liten guide om hva som kan være lurt å ha med i kofferten når man reiser på ferie til Monaco (ekstern lenke).

Badeferie

Selv om Monaco er så mye mer enn bading, kan et forfriskende bad i Middelhavet friste etter en lang natt på byen. Bading foregår på Larvotto-stranden, hvis man ikke velger å dra ut av byen og til en av de nærliggende strendene. Til bading trenger man minimalt, gjerne en badebukse til menn og en bikini til damer. Finn noe enkelt og praktisk, men ikke slitt, man velger sjelden feil når det gjelder badetøy.

Til byvandring

For herrene kan det være greit å gå i lette klær dersom man skal ut på en guidet tur. Det viktigste er likevel skotøyet. Her bør man ha noen gode sko man kan gå med i flere timer. Likevel er sko klumpete og tar stor plass, så man bør vurdere om man heller skal ta med noen lette sandaler med god såle. En lett elegant singlet og en Bermuda i mørk blå eller hvit om man tør, passer utmerket til menn. Til damen en lett sommerkjole med noen gode sneakers, hvis man ikke tar den helt ut med høyhælte stiletter. En stilig veske for verdisaker, sminke og andre artikler kan være smart.

Til messa eller gourmetmiddagen

Skal man representere noen eller ut på en bedre middag, bør man pakke med seg noen klær som både er elegante og som man føler seg utmerket i. Den gamle konfirmasjonsdressen til menn passer ikke her, og ikke bunaden til damen heller. Men kanskje det blir for mye å ta med seg en smoking eller stor dress. Den tar mye plass og veier mye.

Kan man klare seg med en stilig dressbukse, skjorte og heller legge litt penger i en stilig cardigan, så er dette utmerket. Problemet blir skotøyet. Skal man dra med seg de slitte festskoene, ta med seg noen Converse eller satse på å finne nye sko i Monaco? Det siste er å anbefale… Her må man se an situasjonen litt, finne ut om man har stoff og farger som passer sammen, og forhøre seg med damen.

Her må dama få ha litt slingringsmonn fordi blir noe feil her, kan hele kvelden være ødelagt. Kanskje bør damen ta med seg ett par forskjellige kjoler som hun kan bestemme seg for der og da. En kjole veier jo heller ikke mye og tar liten plass i kofferten.

Skroll til toppen