Hvordan få tilgang til hundretusenvis av bøker helt gratis?

Trenger du en logo?

Folk flest i Norge liker å lese. Om det enten er bøker, aviser eller tegneserier. Mange er innom bibiloteket eller butikken daglig for å se etter nyheter fra litteratur verden, men hadde det ikke vært fint om man fikk tilgang til alt dette hjemmefra eller enda bedre hva om man kunne lese yndlingsboken sin på bussen helt gratis?

Det har det nemlig vært siden 11.10.12. Nasjonalbibliotekets nettside bokhylla.no gir deg nemlig tilgang til hundretusenvis av bøker, aviser, tegneserier, fotografier, filmer, radioopptak, håndskrifter, musikk, m.m.

Med andre ord du har nesten hele det norske Nasjonalbiblioteket med deg, når som helst og hvor som helst.

Så på hvordan du får tilgang til alt dette?

Du du går bare rett og slett til www.bokhylla.no og skriver i søkefeltet det du ser etter det og med ett enkelt tastetrykk vil du få det opp på skjermen, såfremt det er tilgjengelig på bokhylla.no. Nasjonalbibilioteket jobber hele tiden med å scanne inn ny litteratur.

Så det eneste som gjenstår nå er å ta med seg sin tablet til sofakroken, samt en varm kopp te forså kose seg med yndlingsboken.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks
Skroll til toppen