Hvordan spikre uten å treffe tommelen?

Trenger du en logo?

Vi har alle sikkert opplevd å slå tommelen eller en annen finger når vi skal slå inn en spiker med hammer, og det er ihvertfall ikke motiverende å fortsette å spikre når du slår inn tommelen istedenfor spikeren. Men heldigvis finnes det en måte å unngå dette på.

Klype:

Hvis du bruker en klesklype for å holde spikeren på plass kan du bare hamre så mye du vil. Går klesklypen i stykker kan du alltids erstatte den, det kan du dessverre ikke gjøre med tommelen din.

Du kan også bruke en kam også hvis du ikke har en klesklype. Plasser spikeren imellom tennene på kammen og begynn å hamre. Her gjelder det å bare være kreativ til hva du kan bruke til å holde spikeren med.

Har du bedre triks eller andre tips, bli medlem på Selvfiks og del det med selvfiks sine brukere, eller send inn dette til oss på post@selvfiks.net. Du kan også legge igjen ditt triks i kommentarfeltet.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Lifehack.org
Skroll til toppen