Hvordan bygge en docking stasjon?

Trenger du en logo?

Når jul eller bursdager nærmer seg så begynner man å tenke på hva man skal kjøpe til bursdagsbarnet eller sin kjære. Når smartphone trenden herier som verst er det forventet man også kjøper gaver i den kategorien, men det kan bli en kostbar affære. Heldigvis finnes det billigere alternativer og som vi selvfiksere kan fryde oss over.

Vi som fikser selv liker å gjøre ting selv, og det settes kanskje større pris på å lage noe selv enn å kjøpe noe? Hvem vet.

En gjentagende trend er å kjøpe docking stasjon for Ipod og Iphone, som vi vet er de fleste Apple produkter ganske høyt overpriset, da kan det være greit å lage en docking stasjon selv.

Det du trenger er; 1 stk oppbrukt do-rull, 1 stk saks, 1 stk penn/blyant/tusj og 4 stk tegnestifter.

Trinn 1. Marker størrelsen på din Iphone/Ipod på dorullen med en penn.

Trinn 2. Klipp ut det markerte området og tilpass det slik at Iphone/Ipod passer akkurat inn.

Trinn 3. Sett tegnestiftene parallelt med hverandre på hver side av do-rullen, slik at de blir støtteben for do-rullen. For det siste du vil er å få enda en Iphone med knust skjerm.

Trinn 4. Sett inn din Iphone/Ipad og en sett på en musikken du ønsker. Der har du plutselig spart masse penger og fått deg en docking-stasjon.

Denne metoden kan også brukes for andre produkter enn Apple produkter.

Har du bedre triks eller tips? Del dem med oss på Selvfiks ved å registrere deg eller send inn ditt triks/tips til post@selvfiks.net så legger vi det ut for deg.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Lifehack.org
Skroll til toppen