Hvordan spore opp mobiltelefon

Trenger du en logo?

Rota bort mobilen, mistet den eller i verste tilfelle blitt frastjålet den? Vel da har vi løsningen for deg. Du bør være føre var enn ettersnar når det gjelder oppsporing av mobiltelefon, men har du mistet mobilen allerede, så har vi allikevel løsningen for deg. Vi gir deg plan a for kunne spore opp mobiltelefonen din hvis du skulle være uheldig og plan b hvis du er dobbelt så uheldig og allerede har mistet den uten å ha lest denne artikkelen først.

Har du en Samsung mobiltelefon anbefaler vi at du leser vår guide «Hvordan spore opp sin stjålne Samsung Galaxy?». Hvis du ikke har det, kan du bare fortsette å lese videre.

Denne guiden går ut på android mobiltelefoner.

Hvis du fortsatt har mobiltelefonen din, men ønsker å kunne spore opp telefonen hvis uhellet skulle være ute:

Dette trenger du:

1 stk smarttelefon, 1 stk datamaskin, googlekonto på google play butikk. Har du ikke google konto kan du få det ved å klikke her: Opprett google konto

Slik gjør du det:

Steg 1. Gå til denne lenken og last ned gratis Android Lost appen: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost

Steg 2. Installer den på din mobiltelefon og åpne appen. Så trykker du på knappen «Request Administrator rights».

Steg 3. Nå vil du få opp et vindu som viser hva appen ønsker tilgang til, slik at du kan fjernstyre den hvis du må. Trykk på «Aktiver».

Steg 4. Gå nå til www.Androidlost.com og logg på med din google konto. Når du gjør dette første gang så må du gi Lost Android tillatelse til å åpne kontoen din.

Steg 5. På nettsiden til www.Androidlost.com, under fanen «Controls» og «mobile» kan du spore opp mobilen din, innhente siste SMS, telefonlogg og masse mer. Du kan til og med sende en melding til mobilen din uavhengig av hvilket sim-kort som er i. På den måten kan du kanskje få mobilen tilbake fra en vennelig sjel. Og hvis sjelen ikke er så vennelig, kan du drive med aktiv overvåking av han/henne, så lenge mobilen er i deres besittelse. Det er flere funksjoner på nettsiden du kan bruke, så det er bare å prøve seg frem.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks
Skroll til toppen