Hvordan spore opp sin stjålne Samsung Galaxy?

Trenger du en logo?

Noe som er veldig populært nå for tiden er jo smartphones. Disse er både populære blant godfolket og kjeltringer. Og altfor mange har opplevd at deres smartphones blir stjålet. Vi går gjennom noen forhåndstiltak du kan foreta deg for å kunne spore opp din smartphone hvis den blir stjålet.

Samsung har en gratis tjeneste som skal hjelpe deg med nettopp det å spore opp din stjålne enhet. Som dere sikkert skjønner gjelder dette kun Samsung sine produkter, men de andre produsentene har sine tjenester også. Har du ikke en Samsung enhet, men en annen Android telefon kan du lese artikkelen «Hvordan spore opp mobiltelefon».

Tjenesten Samsung tilbyr heter SamsungDive, det er en nettside hvor du kan du spore, låse, ringe, og slette innhold i dine Samsung Galaxy produkter.

Samsung Galaxy smarttelefon eiere kan også videresende anrop / meldinger og hente anropslogger.

Du må nok være føre var enn ettersnar her. Er telefonen din stjålet alt, må du nok til politiet og håpe på at de prioriterer saken din for å spore opp enheten. Da må du gi dem IMEInummeret/serialnummeret til telefonen. Eller du kan prøve denne guiden «Hvordan spore opp mobiltelefon – Hvis du har mistet telefonen allerede og ikke installert noe sporingsapp tidligere».

For at du skal kunne spore opp telefonen din når den er stjålet, må du ha gjort følgende:

Trinn 1: Sjekk om du har en av de støttede Samsung Galaxy enhetene. SamsungDive støtter bl.a. Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 Galaxy R, Galaxy W, Galaxy y, Galaxy y Pro, Galaxy SII, Galaxy SIII og Galaxy Note.

Trinn 2: Kontroller at du har registrert deg for en Samsung-konto og at du er logget inn både på Samsung og Google-kontoene dine. For å legge til en ny Samsung-konto, går du til Innstillinger> Kontoer og synkronisering> Legg til konto> Samsung konto. Dette gjøres på din Galaxy enhet

Trinn 3: Aktiver «Fjernkontroller» og tillatt Google i å bruke sin lokaliseringstjeneste. Gå til Innstillinger> Plassering og sikkerhet, og sørg for at boksene for «Bruk trådløse nettverk» og «Fjernkontroller» er haket av.

Trinn 4: Gå til SamsungDive nettstedet og logg inn med din Samsung-konto. SamsungDive har følgende nettadresse: http://www.samsungdive.com/DiveMain.do

Trinn 5: Hvis du vil spore og kontrollere Galaxy-enheten, klikker du gjennom hver fane på venstre side og følger instruksjonene for hver handling.

Har du fulgt de ovenevnte stegene for din Galaxy enhet, skal den nå være sporbar. Du skal nå også kunne kontrollere din Samsung Galaxy enheten hvis den blir stjålet eller mistet. SamsungDive er en fantastisk tjeneste for deg som vil finne igjen din enhet, men også gjenopprette innhold fra din tapte eller stjålne Samsung Galaxy enhet.

Hvis du ikke får til å gjenopprette informasjonen du mistet, kan du i det minste fjernslette alt av data fra enheten for å beskytte din personlige informasjon.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Skjermdump Selvfiks
Skroll til toppen