Hvordan få gratis ting til spedbarn?

Trenger du en logo?

Det å få barn er en fantastisk opplevelse, men kan være en påkjenning for lommeboken. Vi vil unne våre barn det beste og vi vil helst ikke nekte dem noe. Men barneutstyr er dyrt og det kan vi alle bli enige om. Så da er det dumt å kjøpe noe barnet kanskje ikke liker eller ikke vil bruke. Derfor er det fint om man kan få testet ting gratis før man går til innkjøp av noe man ellers kanskje kommer til å kaste.

Vi har fartet opp og ned på nettet for å samle inn nok lenker til at du kan få massevis av gratis ting til deg og ditt barn. Det eneste du trenger å gjøre er å lese og følge våre instruksjoner.

Før du begynner er det viktig å vite at noen av foretningene gir deg pakken kun når det er noen uker igjen til termin. Så hvis du ikke får noe i posten etter en kort stund, så kan det skyldes det at du har bestilt for tidlig. Men ingen bekymring, du vil få kupongen din i posten når tiden nærmer seg, uansett når du måtte bestille. Du kan også bestille etter termin. Du kan kun bestille en pakke pr. barn fra hver foretning.

Dette trenger du for å en gratis barnepakke:

En datamaskin med internett tilkobling.

Slik gjør du det for å få en gratis barnepakke:

Steg 1. velg en nettside fra listen nederst i instruksjonen og besøk den.

Steg 2. Fyll inn de påkrevde feltene.

Steg 3. Bekreft e-post eller telefonnumer, hvis det kreves.

Steg 4. Når du har mottatt en kupong enten pr. post eller pr. SMS, besøker du den aktuelle foretningen og får barnepakken din.

LISTE OVER FORETNINGER SOM TILBYR BARNEPAKKE:

Foretning: Kupong: Barnepakke hentes: Nettadresse for registering:
Rimi Kommer i posten I en Rimi butikk nær deg. http://rimi.no/Fordeler/Barnepakke
Libero Kommer i posten I en Kiwi butikk nær deg. http://www.libero.no/Registrer-deg-i-Liberoklubben/
Vitus Apotek/ditt apotek  Kommer i posten På Vitus Apotek eller ditt apotek nær deg http://apotekpakken.no/bestill.html
Apotek 1 Kommer i posten På Apotek 1 nær deg. https://babybox.no/
Barnas Hus  På SMS På Barnas Hus nær deg. http://mammabox.no/

 


Gratis utstyr til barnet:

Bortsett fra barnepakker, så er det en del barneustyr du kan få gratis. Dette skyldes at mange barnefamilier ikke har bruk for utstyret de har. Dette fordi barna deres har vokst seg store og de ønsker derfor å hjelpe andre barnefamilier med utstyr, fremfor å kaste det eller bruke energi på å selge det.

Og det er her du kan gjøre et kupp i alt fra barneklær (også nye) til barnevogner, m.m.

Dette trenger du:

En datamaskin med internett tilkobling og 1 stk mobiltelefon.

Slik gjør du det:

Steg 1. Besøk en markedsplass på nett som f. eks Selvfiks Marked eller andre nettsider.

Steg 2. Velg gratis/gist bort i søkekriteriene og et sted eller steder nærmest deg. Så bruker du f. eks søkeordet barnevogn.

Steg 3. Du vil nå i løpet av kort tid få et resultat av det som er gratis eller gis bort av barnevogner i nærheten av deg. Velg den barnevognen som passer deg.

Steg 4. Les nøye hvordan annonsøren ønsker at du kontakter han/hun og respekter det.

Steg 5. Ta kontakt enten med melding gjennom datamaskinen eller send sms eller ring gjennom mobiltelefonen. Det gjelder å være rask og det er første mann til mølla som gjelder.

Steg 6. Avtal med annonsøren tid og sted for avhenting av barnevognen. I enkelte tilfeller kan annonsøren være behjelpelig med frakt helt gratis eller for en liten kompensasjon. Og hold avtalen. Hvis du ombestemmer deg og ikke vil ha barnevognen, så ta kontakt med annonsøren slik at andre får muligheten.

Skulle du være uheldig å ikke finne noe, eller ikke rekke å ta den første telefonen til annonsøren, så er det andre muligheter for å få barneutstyr gratis.

Du kan spørre venner og familie om de har noe de kan gi bort. Eller så kan du besøke sosiale markedsplasser som f. eks facebookgruppen Østfold Markedsplass.

Eller i verste fall, så får du kjøpt billig og brukt barneutstyr på de samme nettsidene som du søker på. Eller billig og nytt på Selvfiks Store.

 

Gratis Smukk til spedbarnet:

Du vil få noen smukk med i barnepakkene, men du kan også få tilsendt smukk pr. post fra MAM.

Dette trenger du:

1 stk datamaskin med internett tilkobling og en facebook konto.

Slik gjør du det:

Steg 1. Logg deg inn på din facebook konto.

Steg 2. Besøk facebooksiden: https://www.facebook.com/MAMBaby/app_259618087440294

Steg 3. Lik facebooksiden til MAM og fyll ut kontaktinformasjon. Og i løpet av kort tid så vil du få tilsendt en smukk fra MAM helt gratis.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Serge Bertasius Photography på www.freedigitalphotos.net/
Skroll til toppen