Hvordan gi solbrillene et nytt liv? (ANNONSØRINNHOLD)

Trenger du en logo?
Annonsørinnhold For mer informasjon

0Når solen blir sterk nok her til lands, så er vi raske med å nyte den. En del av oss er også flinke til å ta på solkrem, men de fleste av oss er flinke til å beskytte øynene våre med solbriller, som i samme sleng er ganske kule å gå med.

Men så kommer det en tid hvor vi synes solbrillene våre har gått av moten, eller at vi rett og slett har blitt lei dem. Da kan det være greit å prøve å gi brillene dine nytt liv. Under kommer 3 gode tips til hvordan du kan gi nytt liv til dine solbriller, men du kan også bruke tipsene på vanlige briller.

1. Glitter:

Ja du leste riktig, kjøp glitter og litt lim, så strø glitter over brillerammene dine. Plutselig har du glittrende nye solbriller.

2. Maling:

Vær kreativ og ta frem malepenselen og mal brillene dine i nye farger eller kanskje bare en farge. Se an formen på brillene dine og tenkt kreativt. Kanskje er et par runde solbriller, faktisk et par smultringer?. La fantasien avgjøre.

3. Perler:

Du kan faktisk lime på andre ting enn glitter, hva med noen perler som ramme rundt solbrilleglasset? Igjen er det kun fantasien som setter grense for hva du kan sette på brillene dine og i hvilken form.

Skulle du synes dette blir for mye arbeid eller at resultatet ikke ble noe særlig bra, så kan du kjøpe et par nye solbriller som du faktisk liker til en billig penge. Solbriller trenger ikke å koste skjorta og på Brillz.no får du gode solbriller til en billig penge.

Har du noen tips eller triks selv, så ikke nøl med å dele det med oss. Bruk kommentarfeltet eller send oss en e-post på post@selvfiks.net.

Denne artikkelen er produsert som annonsørinnhold.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra CC0 Public Domain
Skroll til toppen