website

Hvordan få flere treff på din nettside? (ANNONSØRINNHOLD)

Trenger du en logo?
Annonsørinnhold For mer informasjon

Skal du ha en vellykket nettside, må du også ha en del treff eller også kjent som lesere. Men Internett inneholder mange millioner av nettsider, så hvordan i all verden skal du få leserne til din nettside?

Vel på nettet må din nettside oppføre seg som en oppmerksomhets syk person. Det vil si, hele tiden be om oppmerksomhet, men samtidig ikke bli plagsom, for da er det ingen som besøker den.

Så hvordan be om oppmerksomhet, samtidig som man ikke maser?

Det handler om å rette seg mot sine lesere, men også gjøre seg tilgjengelig der leserne allerede er. F. eks hvis det er spill din nettside handler om, så må du prøve å markedsføre nettsiden, der spillerne er.

Dette kan være forum, andre nettsider, m.m. Men problemet ditt er at ikke alle ønsker at du skal ta leserne deres fra dem, ved at du reklamerer for deg selv.

Så i forum, kan dette føre til utestengelse og på andre nettsider, må du kjøpe deg plassen for en begrenset periode.

Noe som kan være ganske dyrt, avhengig av hvor mange lesere den aktuelle nettsiden har ellers og tiden du ønsker på nettsiden.

Søkemotor er din venn og din fiende:

Søkemotorer som google, bing, yahoo, m.m. kartlegger nettet og hjelper leserne å finne det de leter etter.

Dette er kanskje den beste måten å få nye lesere på til nettsiden din.

Men med mange nettsider der ute, handler det oftest om å ha unike nøkkelord og innlegg for at man skal havne på toppen hos nettleserne. Så på en måte vil de største alltid dominere enkelte søkeord.

Men det er ikke alt, nettsiden din må også ha noen lenker hos andre nettsider for å virke mer troverdig. Midlertidige annonser teller ikke her, så den valutaen for pengene får du ikke.

Så hva gjør man, når man ikke kan legge sine lenker hos andre nettsider uten å bli kastet ut eller å betale for det, for en begrenset periode?

Vel, svaret er enkelt. Bruk katalogene som er der ute. Enten du havner på toppen på søkeresultat eller ikke, så vil katalogene kunne havne på toppen av resultatet og lenke videre til din nettside.

En av de mange katalogene som er der ute er bl.a. lenkekatalogen, her kan du legge din nettsiden under riktig kategori, og da er du igang med å gi nettsiden din oppmerksomhet til rett publikum.

Men husk, skal du ha lesere kontinuerlig, så må også ha nytt innhold hele tiden. Ellers mister du lesere. Ingen er glad i repriser.

Har du noen bedre tips, så del dem gjerne med oss i kommentarfeltet.

Denne artikkelen er produsert som annonsørinnhold.

 

Skroll til toppen