camping

Hvordan du best forbereder deg for en campingferie (ANNONSØRINNHOLD)

Trenger du en logo?
Annonsørinnhold For mer informasjon

Det er gøy å forberede en campingferie. Vane campere vil fortelle deg  at nytelsen med campinglivet  vil bli akkurat slik du hadde tenkt deg i forberedelsene dine.

Nedenfor finner du noen tips som kan hjelpe deg med planleggingen og kan sikre at du får mest mulig ut av ferien din.

Finn ut hva campingplassene har å tilby

Å vite fasilitetene på campingplasser gjør hele forskjellen.  Det hjelper deg med å planlegge hvilke aktiviteter du har lyst på. De vil unngå at du kjeder deg og vil istedet skape en positiv atmosfære.

Før du planlegger noen utførlig aktivitet, sjekk nettsider om campingplassene først. Se om din planlagte aktivitet er egnet for lekeplasser eller svømmebassenger og se om disse er tilgjenglige. Hvis de er det, vil ditt neste skritt være å planlegge hva du skal gjøre deretter.

Bygg opp spenningen rundt kommende campingferier

Å skape forventning hjelper barna å være mer samarbeidsvillige for de kommende hendelsene. Spenningen får dem til å føle at de tilhører forberedelsene og dette hjelper de i sine handlinger. Det å bygge opp en spenning  kan være svært enkelt. Du kan gjøre et merke i kalenderen din for å vise datoen det handler om. Sett kalenderen på kjøleskapet eller på andre steder hvor barna lett kan se den.

Hvis du har lyst til å være kreativ kan du lage din egen fargerike kalender. Du kan bruke avisutklipp, fargepenner og fargeblyanter til dette.

Lag en liste over de tingene som skal pakkes

Hvis du venter med å pakke til siste øyeblikk må du regne med at du glemmer noe. Det beste er å lage en nøyaktig liste en dag eller to før du skal avsted. På den måten kan du krysse av tingene mens du pakker.

Se om det er noe du trenger å kjøpe:

Er det noe på listen som du må kjøpe før avreise? Du kan sjekke tilbud og sammenligne priser på forskjellige nettsteder, og  kan på den måten få de tingene du mangler til en svært lav pris.

Sjekk ut bra sajter og skriv dem ut

Det er ingenting verre enn å rote seg bort når du skal finne ett godt nettsted! Ikke glem å skrive ut noen gode sajter slik at dette kan unngås.

Denne artikkelen er skrevet som annonsørinnhold.

 

 

Skroll til toppen