Spill Pacman på google

Trenger du en logo?

Pacman er for mange det mest fantastiske 8-bit minne de har fra en tid der spill ikke hadde kommet i 3D og all grafikken vi har i dag. Men Pacman er ikke kun for folk som spilte 8-bit spill, men også for den nye generasjonen av spillere. Google hadde i forbindelse med Pacmans 30 års jubileum i 2010 Pacman spillet i sin logo. Hvor man kunne spille spillet i sin helhet, men spillet er ikke fortapt fra google sin side. Vi viser deg hvor du finner spillet.

Google samler alle sin søkemotor logoer på www.google.com/doodles/.

Det er i samme området du finner vår helt fra spillselskapet Namco Bandai games Inc.

For å spille Pacman spillet fra 1980 går du rett og slett til følgende adresse https://www.google.com/doodles/30th-anniversary-of-pac-man.

Slik spiller du:

1. Trykk på «insert coin» knappen for å starte spillet.

2. Bruk piltastene eller bokstavene W (opp) S (Ned) A (Venstre) D (Høyre) for å styre Pacman (den gule figuren). Du kan også bruke musepilen for å styre Pacman.

3. Din oppgave i spillet er å spise opp alle prikkene, men samtidig unngå spøkelsene for de er ute etter deg. Du kan spise spøkelsene når du spiser en av de store prikkene og spøkelsene blir blå for en kort stund.

4. Du vinner brettet når du har spist opp alle prikkene og bærene som dukker opp som bonus. Målet er å få mest mulig poeng. Poengene vises vertikalt i venstre side i spillet.

 

Har du lyst til å spille i 2-spiller modus kan du trykke på «insert coin» to ganger før du begynner å spille. Da får du med deg Ms. Pacman som har en sløyfe på hodet. Hun styres med bokstavene WSDA, mens Pacman styres med piltastene.

I høyre side i spillet ser du hvor mange sjanser/liv du har i form av Pacman figurer.

 

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks skjermdump
Skroll til toppen