Hvordan spore opp mobiltelefon

Trenger du en logo?

Hvis du har mistet mobiltelefonen og ønsker å spore den opp:

Dette trenger du:

1 stk datamaskin, googlekonto på google play butikk.

Slik gjør du det:

Steg 1. Gå til denne lenken og fjerninstaller Plan B appen til din stjålne mobil gjennom din google konto: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb&rdid=com.lookout.labs.planb

Steg 2. Plan B vil automatisk starte opp og sende deg plasseringen på mobilen din til din gmail konto som er den samme som din google konto.

Steg 3. Ønsker du å finne ut hvor din mobil befinner seg igjen, må du vente i 10 minutter, så få lånt en mobiltelefon og sendt SMS med meldingen «locate». Plan B vil forsette å sende deg e-poster på plasseringen til mobiltelefonen hvert 10. minutt til du evt. finner mobilen din. Noen ganger starter ikke Plan B automatisk, da må du starte opp appen med SMS ved å sende «locate» til din mobiltelefon. Plan B bruker basestasjoner og GPS for å finne plasseringen av mobilen helt ned til metervis. Plan B klarer også å slå på GPS automatisk på din tapte mobil.

Bare husk at Plan B kun sender e-post til kun den google kontoen du brukte for å fjerninstallere appen på og som er registrert på den tapte mobiltelefonen.

 

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Selvfiks
Skroll til toppen