Alle skribenter får en Apple Drone

Trenger du en logo?

Som takk for året som har vært og alle innlegg som har blitt publisert, ønsker Selvfiks.net å dele ut en Idrone (Drone laget av Apple) til alle skribenter uavhengig av antall innlegg eller om de har blitt publisert.

Med Idrone kan du lage enda flere Gjør-Det-Selv innlegg og kanskje også som et bidrag til vår kjære nye videotjeneste Selvfiks Tube.

Har du kanskje sent inn innlegg, men ikke registrert deg, så kan du gjøre det nå for å gjøre krav på din Idrone. Vi har kjøpt inn 50 stk, så her er det første mann/kvinne til mølla prinsippet som gjelder.

Vi vil også i denne anledningen takke alle som har lest så lang i dette innlegget. For som dere sikkert har hatt mistanke om, så er dette en del av Selvfiks sin tradisjonelle Aprilspøk. Det finnes ingen Idrone der ute. Ikke riktig enda, men kanskje en dag.

Vil du benytte denne dagen til å lure andre, så er det bare å dele denne artikkelen. Ha en god aprilsnarr dag.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra Eric Huismann
Skroll til toppen