Hvordan spare penger på netthandel? (ANNONSØRINNHOLD)

Trenger du en logo?
Annonsørinnhold For mer informasjon

Det har blitt bare mer og mer av det de siste årene. Vi snakker om netthandel. Grunnen til at vi handler på nett er tre grunner. Stort utvalg, lave priser, og det er lettvint. Men det er mange penger å spare på netthandel også.Vi gir deg tre råd til hvordan du kan spare penger.

1. Sjekk flere nettsider:

At du har funnet produkter du ønsker til en grei pris, betyr ikke at det er laveste pris. Her kan det være lurt å sjekke flere nettsider som selger dette. Gjerne i utenlandske også. Du kan også bruke prisguider som er der ute, men de er oftest begrenset til norske aktører bare.

2. Sammenlign frakt:

Noen operer med lave priser på produkter og kjempehøye priser på frakt. Oftest tar de seg godt betalt i fraktkostnader for å kompensere for den lave prisen de har gitt, eller så har de bare dårlige avtaler med budtjenesten. For deg som kunde, så må du se på totalprisen og ikke kun hva et enkelt produkt koster. Så her kan det være noen kroner å spare, ved å handle hos en som selger produktet for noen kroner mer, men som har gratis frakt. Når man skal handle av utenlandske nettbutikker, må man også ha dette i tankene. Spesielt hvis fraktkostnadene gjør at totalsummen overstiger 350 kr, for da kan det komme et påslag i form av moms og gebyrer, som gjør sluttsummen mye høyere.

3. Bruk rabattkoder:

Det er mange nettbutikker som har kampanjer til forskjellige tider og det kan være lurt å sjekke ut om noen av dem har det før du handler. Det er også mulig å skaffe rabattkoder som gir deg produktet du ønsker deg til en mye lavere pris. Men det kan være en jungel der ute å lete etter alle rabattkodene. Derfor kan man bruke nettsider som rabatt24, hvor du kan finne for eksempel nelly.com rabattkoder.

Så her er det en del kroner å spare, selv om du handler på nett. Følger du de ovennevnte rådene, er sjansen stor for at du får beste pris for det produktet du ønsker å kjøpe.

Har du noen bedre tips, så del dem gjerne med oss i kommentarfeltet.

Denne artikkelen er produsert som annonsørinnhold.

Bildet i artikkelen er gjengitt med tillatelse fra diddi4 (Pixabay.com)
Skroll til toppen